Кулинарна продуктова фотография

Ако сте управител или собственик на ресторант или бар, сигурни сме, че сте наясно какво е важно за вашето меню. То е първото нещо, което въвежда клиента в стила на вашата кухня.
Интересните и качествени снимки в менюто ще помогнат за по-бърз и точен избор от страна на клиента и ще ви отличат от конкуренцията. Повечето клиенти, биха желали да видят снимки на ястията, преди да поръчат, за да знаят какво точно ще консумират. А за чужденците, които не познават вашата кухня, снимките ще са от съществено значение за техния избор.

Ние сме професионалисти с богат практически опит и ще направим красиви и качествени снимки на вашите ястия. Разполагаме с професионална фотографска техника - фотоапарати, обективи, макро лещи и пр. С помощта на мобилното ни студио, което включва осветление, стативи и фонове, можем да направим кулинарна фотосесия във вашето заведение, навсякъде в България. Фотосесията на храни и напитки включва заснемане на всяко едно от тях под различни ъгли и позиции, както и последваща професионална компютърна обработка за постигане на ефектни и апетитни кадри.
Вашите снимки може да ползвате както за меню, така и за брошури, табла, билбордове, уеб страници или публикации в социалните мрежи.

Кулинарна фотография, Стилист на Храна