Изработка на меню ресторант

Клиент
Грация
Година
2018
Специален ефект - Релефен Лак
Обемниният и релефен лак, положен само върху снимките на ястия и напитки в менюто, създава изключително живи цветове и придава триизмерен визуален ефект. Това привлича вниманието и фокуса точно там, където е нужно - върху храната.
Специален ефект - 3D злато или сребро
Нова технология, която съчетава обем и невероятен блясък, допълнително подсилени с матов ламинат със специално покритие и защита срещу надраскване.
Научете повечеЛуксозните, стилни и изключително прецизни ефекти, приложени върху лого, текст и графика ще засилят излъчването на вашето меню и ще го направят уникално.
Специални материали - Платинен ламинат, който не се драска
Изключително здраво и устойчиво покритие, което се използва при изработка на корици за менюта и вътрешни страници. Ламинат, който ще удължи живота на вашето меню, особено в натоварените сезони.
Кулинарна фотография с авторски снимки
Ние сме професионалисти, с дълъг многогодишен опит и ще направим красиви и качествени снимки на вашите ястия.
Научете повечеФотографският ни екип заснема всяко едно ястие или напитка, като прави достатъчен брой кадри под различен ъгъл и перспектива. Следва подбор на най-добрия кадър, професионална компютърна обработка и селекция за постигане на качествена и атрактивна снимка за вашето меню.
Специализиран кулинарен превод
Преводът на различни езици е изключително важен и полезен.
Научете повечеПредставяйки точно и ясно вашето меню на чуждестранните гости, вие пестите време и облекчавате работата на сервитьорите. Ние предлагаме специализиран превод, ориентиран към ресторантската тематика, с който можете да се представите перфектно пред чужденците и да избегнете неловки ситуации при поръчките. Предлагаме Специализиран превод на английски, руски, румънски, немски, чешки и полски език.
Захващане - Папка с твърди корици
Устойчиви и здрави корици с индивидуален дизайн, подсилени с метални ъгли.
Научете повечеЛистите са захванати с нитове или болтове. Ниските цени и кратките срокове за изработка, правят твърдите корици предпочитан избор на нашите клиенти
Share