Изработка на меню ресторант

Клиент
Сиана
Година
2018
Специален ефект - Релефен Лак
Обемниният и релефен лак, положен само върху снимките на ястия и напитки в менюто, създава изключително живи цветове и придава триизмерен визуален ефект. Това привлича вниманието и фокуса точно там, където е нужно - върху храната.
Специални материали - Платинен ламинат, който не се драска
Изключително здраво и устойчиво покритие, което се използва при изработка на корици за менюта и вътрешни страници. Ламинат, който ще удължи живота на вашето меню, особено в натоварените сезони.
Кулинарна фотография с авторски снимки
Ние сме професионалисти, с дълъг многогодишен опит и ще направим красиви и качествени снимки на вашите ястия.
Научете повечеФотографският ни екип заснема всяко едно ястие или напитка, като прави достатъчен брой кадри под различен ъгъл и перспектива. Следва подбор на най-добрия кадър, професионална компютърна обработка и селекция за постигане на качествена и атрактивна снимка за вашето меню.
Специализиран кулинарен превод
Преводът на различни езици е изключително важен и полезен.
Научете повечеПредставяйки точно и ясно вашето меню на чуждестранните гости, вие пестите време и облекчавате работата на сервитьорите. Ние предлагаме специализиран превод, ориентиран към ресторантската тематика, с който можете да се представите перфектно пред чужденците и да избегнете неловки ситуации при поръчките. Предлагаме Специализиран превод на английски, руски, румънски, немски, чешки и полски език.
Захващане - Дървени корици със спирала
Дървените корици са много подходящи за менюта на механи и таверни.
Научете повечеВ комбинация с гравирани лога и изрязани елементи, боядисани с подходящи байцове и лакове, дървените корици предлагат дълготрайна защита на вашите менюта, съчетани с уникален и стилен външен вид. Използваме най-добрите немски метални спирали, като така гарантираме на нашите клиенти здравина и дълготрайна експлоатация на менюто.
Share