Изработка на меню бар и грил

Клиент
Alta Marea
Година
2017
Специален ефект - Релефен Лак
Обемниният и релефен лак, положен само върху снимките на ястия и напитки в менюто, създава изключително живи цветове и придава триизмерен визуален ефект. Това привлича вниманието и фокуса точно там, където е нужно - върху храната.
Специален ефект - 3D злато или сребро
Кулинарна фотография с авторски снимки
Ние сме професионалисти, с дълъг многогодишен опит и ще направим красиви и качествени снимки на вашите ястия.
Научете повечеФотографският ни екип заснема всяко едно ястие или напитка, като прави достатъчен брой кадри под различен ъгъл и перспектива. Следва подбор на най-добрия кадър, професионална компютърна обработка и селекция за постигане на качествена и атрактивна снимка за вашето меню.
Специализиран кулинарен превод
Преводът на различни езици е изключително важен и полезен.
Научете повечеПредставяйки точно и ясно вашето меню на чуждестранните гости, вие пестите време и облекчавате работата на сервитьорите. Ние предлагаме специализиран превод, ориентиран към ресторантската тематика, с който можете да се представите перфектно пред чужденците и да избегнете неловки ситуации при поръчките. Предлагаме Специализиран превод на английски, руски, румънски, немски, чешки и полски език.
Захващане - Папка с твърди корици
Устойчиви и здрави корици с индивидуален дизайн, подсилени с метални ъгли.
Научете повечеЛистите са захванати с нитове или болтове. Ниските цени и кратките срокове за изработка, правят твърдите корици предпочитан избор на нашите клиенти
Share